Oplysning om brystkræft

Hvorledes er disse symptomer forbundet med hinanden og mulig brystkræft? Brystkræft, samt livmoder, ovarie- og andre kræftformer, kan i vid udstrækning undgås ved at lære at genkende forskellige tilsyneladende ubetydelige tilstande eller smerter langs meridianerne. Disse tilstande og smerter burde betragtes som en tidlig advarsel om en ubalance, der skal tages alvorligt og reagere med livsstilsændringer, som forebyggelse mod yderligere udvikling.

Skaldethed, forstørret prostata eller prostatakræft og dit hjerte

Hvorfor er disse tilstande knyttet til hinanden? Mange nyhedsartikler har for nyligt diskuteret den kendsgerning, at skaldethed, som opstår hos omkring halvdelen af alle mænd, før de når en alder af 50 år, er knyttet til en aggressiv form for prostatakræft. Forskning forbinder nu skaldethed til personers sundhed, med hårtab som det første tegn på, at noget er galt.

Hold dine fødder varme og undgå at få en forkølelse / influenza!

Når årstiderne ændrer sig, det være sig overgang fra sommer til vinter eller vinter til forår er det vigtigt at tænke på beklædningen – ikke at være for hurtig til at skifte til sommertøj og bruge sandaler for tidligt så fødderne bliver afkølede. Ligesådan er det nødvendigt at holde fødderne varme ved faldende temperatur om efteråret.