OM DOUGANS INTERNATIONAL

Om-Dougans.jpg

Dougans International blev i Sydafrika og Danmark etableret af Inge Dougans, grundlægger og skolebestyrer af “The International Academy of Reflexology & Meridian Therapy”. Svarende til Akademiet, er Dougans International i de seneste år, også blevet et familieforetagende med Inge's ældste søn, Daniel, ansvarlig for den daglige ledelse og hendes yngste søn, Thomas, ansvarlig for IT og udvikling.

Dougans International ApS sætter fokus på: Uddannelse og undervisning, produkter og komplementære behandlingsformer.

 

Uddannelse og undervisning

Dougans International udarbejder og leverer undervisningsmaterialet til The International Academy of Reflexology & Meridian Therapy ved at formidle ​​en diplomuddannelse i Zoneterapi. Akademiet blev oprettet og etableret af Inge Dougans den 21. oktober 1983 og fejrede i 2013 sit 30 års jubilæum.

Akademiet er siden 2001 registreret af Undervisningsministeriet for Højere Uddannelse i Sydafrika som et privat institut, og faget er godkendt af Sundhedsministeriet i Sydafrika.

I tilslutning til Diplomet i “Therapeutic Reflexology”, udgiver Dougans International efteruddannelseskurser som zoneterapeuter og andre behandlere, der ønsker at opretholde deres RAB-godkendelse og forbedre deres færdigheder og viden inden for deres fag.

Efteruddannelseskurserne er udarbejdet med tilknytning til gammel kinesisk filosofi ved at bruge meridianer og de 5-elementer i kombination med vestlige observationer og synspunkter. Klik her for yderligere information om indholdet af disse kurser der udbydes på dansk

 

Produkter

Vores A4 flipovermappe er specielt designet og indeholder vores populære zoneterapi-, meridian- og 5-elementplakater i praktisk lamineret kvalitet.

Inge Dougans bog: “Zoneterapi - de 5 elementer og deres 12 meridianer - en enestående metode” er en komplet selvstændig vejledning og perfekt håndbog for faget. Den forbinder entydigt østlige og vestlige tilgange til zoneterapi og sundhed.

“Bogen kan, efter mit bedste skøn, ikke blot fungere som en fremragende lærebog for kommende zoneterapeuter, men også med gavn kan læses af deres i forvejen uddannede kolleger, som vil opleve "nye måder", ligesom akupunktører vil kunne have gavn af at læse den”, Per Bennicke, Speciallæge og Akupunktør.

Alle produkterne kan bestilles gennem vores kontor. Klik her for mere information om vores produkter

 

Komplementære behandlingsformer

“Dougans International Vacuflex Concepts” bruger en vakuumstøvle til at behandle zoner og akupunkturpunkter, sammen med en cuppingbehandling langs meridianerne. Denne metode kombinerer med stor fordel en fuld zoneterapibehandling, plus stimulering af alle de store meridianer i en behandling. Denne terapikombination giver hurtige resultater og er et fantastisk ekstra arbejdsredskab til enhver klinik.

“Dougans International Magnetic Healing” er en meget virksom behandlingsform, der hjælper med at genoprette energier og ilt i til kroppens celler, hvilket giver forbløffende resultater og kan bruges som en enkeltstående behandlingsform eller som støtte til zoneterapi, akupunktur og/eller andre komplementære behandlinger. Gode resultater fra vores sygehistorier har vist positive ophelinger af eks knoglebrud samt styrkelse af svage knogler hos osteoporose-patienter, samt hurtige smertelindringer.